INFORMACIÓ ACTUALITZADA PER A LES FAMÍLIES DERIVADA DEL CONFINAMENT PER CORONAVIRUS (30-03-2020)

Benvolguts/des,

Bon dia a tothom! En primer lloc desitgem que tots i totes us trobeu bé.

Estem en la darrera setmana del segon trimestre. Continuem amb el  Pla d’acompanyament per a l’alumnat i les famílies fins que rebem les instruccions del Departament d’Educació sobre com hem de procedir i encarar el tercer trimestre, les avaluacions…

Agraïm  l’esforç que feu en aquests dies tan complicats i aplaudim els vostres missatges positius i de suport. Enlairem també la idea de famílies de segon de fer un vídeo dels nens i nenes donant ànims i missatges de suport en aquests dies especials. Hem posat al Twitter l’enllaç per a què el pugueu veure.

 

Avui dia 30 trobareu als blocs, al Moodle i al Classroom (depèn de cada curs, ja ho hem dit en els fulls anteriors) noves propostes de tasques per a l’alumnat..

A més de tot el que us lliurem, no oblideu buscar  temps per llegir llibres i aprofiteu els materials i recursos educatius que tingueu a l’abast.

ÀNIMS que aviat farem un vídeo amb les vostres fotos però ens falta la teva. Envia-la al Twitter!

DIMECRES DIA 1 D’ABRIL HI HAURÀ MÉS ACTIVITATS

NO DEIXEU DE LLEGIR EL FULL A LA WEB

________________________________________________________________________________

* Recordem que a la web de la http://xtec.gencat.cat   hi trobareu informació diversa i actualitzada així com un recull de recursos i activitats per als nens i nenes.

– Podeu consultar tota la informació sobre coronavirus als webs:

Esperem tornar a la normalitat ben aviat alhora que us enviem molts ànims i força.

Cordialment,

La direcció

CONSELL: El confinament és una oportunitat per fomentar hàbits i valors a casa amb els nens i nenes com ara: ajudar, compartir, responsabilitat, ordre, neteja…

Actualització anterior 27-3-20