COMPROMÍS SOCIAL

Som una escola compromesa socialment que participa des del seus inicis en programes solidaris.

Som conscients que una educació integral  ha de vetllar  per la millora en la construcció dels aprenentatges i pel desenvolupament de les intel.ligències de l’alumnat,  sense oblidar una educació en valors.

El respecte, la cooperació, la solidaritat i l’ajuda als altres es treballen des de moltes vessants i una d’elles és  la participació campanyes solidàries com: Recollida de roba SOS Àfrica, El banc dels aliments, recollida de roba per als refugiats de Grècia, recollida de roba per a l’assocoació GLORR, lluita contra el càncer infantil AFANOC, Solidàrium, Marató de TV3, i altres.

Un any més l’escola Frederic Godàs participa en la campanya contra la fam de Mans Unides tot venent les samarretes que es dissenyen per aquesta activitat solidària.

Actualment Mans Unides està portant a terme, entre d’altres, un projecte de millora de l’agricultura i la ramaderia en comunitats agrícoles de camperols d’Haití, ja que aquest és el país més pobre d’Amèrica i la seva situació s’ha vist empitjorada degut a les inundacions i terratrèmols dels darrers anys.

La comunitat educativa de l’escola Frederic Godàs sempre ha col.laborat de manera desinteressada en aquesta campanya i són les mestres de religió Srta. Júlia i Srta. Isabel les encarregades de coordinar aquesta campanya que s’ha vingut portant a terme des de fa més de vint anys.