INFORMACIÓ ACTUALITZADA PER A LES FAMÍLIES DERIVADA DEL CONFINAMENT PER CORONAVIRUS (23-05-2020)

INFORMACIÓ PROVISIONAL SOBRE EL PROCÉS DE REOBERTURA AL JUNY

Benvolgudes famílies,

En el cas que Lleida passi  properament a la fase 2 de desescalada es preveu, de manera controlada i amb precaució, la reobertura del centre a partir del dia 1 de juny. No oblidem que estem encara en estat d’alerta.

Moltes són les informacions que circulen aquests dies en els mitjans però només hem d’atendre a les que provenen dels canals oficials. En aquests moments, tant l’equip directiu com el claustre de mestres estem treballant en aquest tema i per aquest motiu us fem saber que a partir del dilluns dia 25 de maig els tutors i les tutores es posaran en contacte amb cadascuna de les famílies per via telefònica i us explicaran què es podrà i caldrà fer durant el mes de juny. També serà una bona ocasió per a què vosaltres exposeu els vostres dubtes.

Al mateix temps us enviarem per correu electrònic tota la informació actualitzada i també la penjarem a la web, tal com hem fet al llarg de tot el període de pandèmia.

Quant al  procés de preinscripció, el divendres 22 va acabar el període de presentació de sol·licituds i ara cal esperar les llistes baremades el dia 29 de maig.

Aprofitem l’avinentesa per a enviar-vos una cordial salutació, alhora que us recordem que estem a la vostra disposició.

L’equip directiu.

Lleida, 23 de maig de 2020

Actualització anterior 6-05-20