INFORMACIÓ ACTUALITZADA PER A LES FAMÍLIES DERIVADA DEL CONFINAMENT PER CORONAVIRUS (01-04-2020)

Benvolguts/des,

Bon dia a tothom! Esperem que tots i totes us trobeu molt bé.

Avui és dimecres i tal com vam dir ahir hi ha activitats noves d’anglès, EF i música.

Aquests dies llegireu i sentireu comentaris diversos als mitjans entorn a la manera d’encarar a les escoles el tercer trimestre, les avaluacions, els ordinadors… Com sempre us demanem la vostra confiança en l’escola ja que  l’equip directiu i tot el professorat ho mirarem de fer de la manera millor possible tenint en compte cada nen i nena. Per això, a partir de les orientacions del Departament de dilluns passat, ben aviat us telefonarem un per un i us passarem els correus dels tutors/es i especialistes per a què pugueu també plantejar els vostres dubtes.

Està clar que l’escola és insubstituïble i per molt bé que ens hi posem i us oferim mai podrem arribar a compensar el dia dia de poder estar a l’aula junts, treballar, parlar, jugar amb els companys/companyes….i créixer i viure plegats. Però no volem que patiu per aquesta situació ja que mirarem de compensar-ho, no només durant el període de confinament sinó a la tornada també.

Us informem que l’escola ha col·laborat amb 700 plàstics d’enquadernar a petició de la UdL per fer pantalles per als sanitaris amb l’ajuda d’impressores 3D. També que estem rebent moltes fotos dels nens i nenes i que teniu temps fins demà a les 12.00h per enviar la vostra al Twitter. 

Cada tutor/a tindrà en compte les situacions personals de cada nen/a a l’hora de seguir el Pla de treball i us explicarem, més endavant, com es portarà a terme el tercer trimestre. Cuideu-vos!!

NO DEIXEU DE LLEGIR EL FULL A LA WEB

TOTES LES NOVETATS LES ANIREM ENVIANT ALS CORREUS I TAMBÉ A LA WEB. 

________________________________________________________________________________

* Recordem que a la web de la http://xtec.gencat.cat   hi trobareu informació diversa i actualitzada així com un recull de recursos i activitats per als nens i nenes.

– Podeu consultar tota la informació sobre coronavirus als webs:

 Esperem tornar a la normalitat ben aviat i tot desitjant que us trobeu bé us enviem ànims i una abraçada.

Cordialment,

La direcció

CONSELL: Encara que avui no surti el sol penseu que ben aviat vindran els dies assolellats.

Actualització anterior 31-3-20