INFORMACIÓ ACTUALITZADA PER A LES FAMÍLIES DERIVADA DEL CONFINAMENT PER CORONAVIRUS (31-03-2020)

Benvolguts/des,

Bon dia a tothom! 

Avui és dimarts i d’acord amb el Pla de treball iniciat no hi haurà activitats noves fins demà dimecres que tocarà anglès, EF i música.

Com a punt positiu us podem dir que estem rebent moltes fotos i vídeos de les classes, dels nens i de les nenes que tenen ganes de donar-nos ànims i compartir aquests moments. Donem les gràcies a tots els cursos que han  liderat aquestes iniciatives (primer i segon). Els podreu veure al Twitter. Podeu seguir enviant-nos-les fins aquest dijous, que intentarem fer un recull.

El temps de confinament s’allargarà una mica més del que havíem imaginat i per això us avancem que a partir del dia 13 d’abril els tutors/es ens posarem en contacte personal amb vosaltres via correu electrònic i, si escau, per telèfon. Continuarem a partir d’aquesta data amb el Pla setmanal de treball tot i que hi haurà  canvis quant als continguts i les activitats i a més, algunes seran avaluables, és a dir, el professorat haurà de tenir evidències de la feina que fa l’alumne/a.

Cada tutor/a tindrà en compte les situacions personals de cada nen/a i us explicarem, més endavant, com es portarà a terme el tercer trimestre.

NO DEIXEU DE LLEGIR EL FULL A LA WEB

TOTES LES NOVETATS LES ANIREM ENVIANT ALS CORREUS I TAMBÉ A LA WEB. FINS AL DIA 13 D’ABRIL CONTINUAREM COM FINS ARA.

________________________________________________________________________________

* Recordem que a la web de la http://xtec.gencat.cat   hi trobareu informació diversa i actualitzada així com un recull de recursos i activitats per als nens i nenes.

– Podeu consultar tota la informació sobre coronavirus als webs:

Esperem tornar a la normalitat ben aviat i tot desitjant que us trobeu bé us enviem ànims i una abraçada.

Cordialment,

La direcció

CONSELL: Ens en sortirem ja que tots i totes hi posem el millor de nosaltres mateixos.

Actualització anterior 30-3-20