Visualitzacions a P3

Les mestres de l’escola estem fent una formació per impulsar la lectura, ja estem en el tercer any de formació i ha P3 hem volgut posar en pràctica una estratègia que es diu “visualitzacions” ser capaç de veure imatges dins el nostre cap amb els ulls tancats.
Hem volgut iniciar aquesta estratègia, com millor ho sabem fer a infantil, amb un joc. Dins la caixa s’amaga un objecte i cada infant ha de ser capaç de veure’l dins el seu cap. Aquesta primera vegada no ha estat fàcil, ja que molts infants no se senten segurs tancant els ulls però de mica en mica segur que ho aconseguiran.
Aquest primer dia ho hem fet amb objectes com animals de plàstic, una cullera de fusta… però dins la caixa anirem posant altres objectes que ens despertin els sentits com llimones, cotó fluix…
Ja us anirem explicant com ho anem vivint, ara per ara us deixem les primeres imatges del primer dia i si ha casa voleu jugar ho podeu fer només cal una mica d’imaginació.

https://photos.app.goo.gl/ZPLePqQfmpuBMZPN6

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>