PORTES OBERTES

Per accedir a la INFORMACIÓ DEL CALENDARI de preinscripció i matrícula del curs 2020-2021 clica aquí

Per saber la DOCUMENTACIÓ que cal portar clica aquí

Per informació sobre l’ADAPTACIÓ DE P3 clica aquí

OFERTA DE PLACES: http://mapaescolar.gencat.cat

EL CODI DE CENTRE DEL CALDERÍ 08065299

PREINSCRIPCIÓ TELEMÀTICA – del 13 al 22 de maig –  ACCÉS AL FORMULARI

  • Un cop realitzat el formulari caldrà que ENVIEU EL JUSTIFICANT de la sol·licitud i la documentació necessària escanejada o fotografiada a la bústia de correu del centre:  a8065299@xtec.cat
  • Un cop haguem rebut la vostra documentació rebreu un correu justificant la recepció.

PREINSCRIPCIÓ PRESENCIAL – del 19 al 22 de maig – cal demanar cita prèvia en el següent link:

https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/pls/apex/f?p=CITA_PREVIA:4::::4:P4_TIPUS_CALENDARI,P4_DOMINI:01_Oblig,08065299

  • Cal portar la següent DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA (revisar apartat documentació). Només s’atendrà a una persona per preinscripció, cal portar mascareta i respectar la distància de seguretat.

Informació sobre la preinscripció en altres idiomes http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/info-idiomes/

Informació de l’escola:

 

 

Si teniu qualsevol dubte o voleu algun aclariment, podeu adreçar-vos al mail del centre: a8065299@xtec.cat

PRESTO DOBLATGE

Hola famílies, un dels molts reptes que hem enviat des del confinament ha estat fer un doblatge d’un curt anomenat Presto. A l’aula, al llarg d’aquest curs hem treballat el doblatge, com a eina d’expressió oral, per tant els alumnes ja tenien un treball fet… Llegeix més»

Vídeo ambients infantil

Els ambients són diferents espais d’aprenentatge, de relació i comunicació que proposem a Educació Infantil. La següent presentació mostra el funcionament i els objectius del ambients de l’Escola.

COMUNICAT D’ESCOLA

Benvolgudes famílies,

Desitgem que tingueu salut i que les vostres famílies estiguin bé. Ens adrecem a vosaltres per dir-vos que seguim a la vostra disposició i que si us cal algun tipus d’ajut no dubteu en contactar amb nosaltres.

Ara fa uns dies us vam fer arribar… Llegeix més»

Famílies contacontes a P3

Fa uns dies a l’aula va venir la Judith, la mama de la Tanit, a explicar-nos un conte del Mic!!! Va ser una experiència molt bonica!!!
Us convidem a tots a venir a la classe a explicar-nos un conte, ens encantarà gaudir de la vostra visita!!!Llegeix més»

Racons matemàtics a P3

El treball per racons és una metodologia que consisteix a organitzar l’aula en diversos espais on els alumnes, distribuïts en petits grups, realitzen activitats simultànies de manera autònoma.
És una manera de treballar més creativa i flexible, en la qual el paper del mestre és dinamitzar… Llegeix més»

Motricitat fina a P3

 A l’etapa d’Educació Infantil, treballar la motricitat fina és molt important, ja que, potencia les habilitats manuals necessàries per a l’escriptura i, especialment, per fer la pinça.

Un dels nostres objectius a P3 i al llarg de tota l’etapa d’Infantil és afavorir moltes activitats que treballin… Llegeix més»

Entrevistas

Los alumnos y alumnas de sexto nos hemos puesto en la piel de entrevistadores deportivos. ¿Quieres vernos en acción?
Clica en la primera imagen para ver las entrevistas de sexto A y la segunda imagen para ver las de sexto B.

Llegeix més»

Escola Verda

El vídeo que podreu veure a continuació mostra un seguit d’accions que formen part del dia a dia de l’escola on les nenes i nens prenen responsabilitats per tenir cura del seu entorn més proper, en aquest cas l’escola.

Una mà de contes

Els alumnes de 6è B hem estat treballant de valent. En grups cooperatius hem realitzat uns vídeos amb històries i contes breus pels alumnes d’Educació infantil. El format que hem utilitzat recorda al programa de TV3 Una mà de contes.Tot seguit us deixem un parell… Llegeix més»

Museu de la ciència de Terrassa

Els alumnes de sisè vam anar al Museu de la Ciència (Mnatec) de Terrassa el passat dimarts 10 de març.
Va ser una sortida que englobava activitats de medi ciències i medi projecte. Al principi vam fer un taller del mètode científic i vam experimentar, mesurar,… Llegeix més»

Conferències 3r

Els alumnes de 3r hem elaborat les conferències sobre un dels animals que més ens agrada. Han sigut d´allò més interessants, hem aprés moltes curiositats i fins i tot alguns animals que no coneixíem. Aquí us deixem uns vídeos…

Creant paraules

Els alumnes de 5è hem preparat amb molta il·lusió una nova activitat per els nostres fillols. Durant uns quants dies hem creat unes llibretes de lletres per a què els nens i nens de P5 confegeixen paraules de fins a 6 lletres. L’entusiasme demostrat pels… Llegeix més»

FESTA DEL SOMNI 2020

El passat divendres 6 de març vam celebrar l’esperada Festa del Somni a l’escola!

Gràcies a tots i a totes per plantar els vostres somnis i col·laborar i participar en un dia tan especial per a tota la comunitat! 🙂
Trobareu els somnis al pati de l’escola… Llegeix més»

TALLER FLAG RUGBY

Els alumnes de 6è la setmana passada vam fem un taller de Flag Rugby.
Vam comptar amb la col·laboració d’en Marc Congost, responsable tècnic i fundador de la secció esportiva de l’equip de Touch &Rugby de Caldes.
El Flag Rugby és una adaptació del Rugby a les… Llegeix més»

EXPOSICIONS A P3

Els alumnes de 1r per tancar el projecte dels animals vam anar a fer unes exposicions a P3.
Eren uns treballs que vam fer en parelles on cada parella va escollir un animal i va explicar on vivia, que menjava, com es reproduia i alguna curiositat… Llegeix més»