P3 i P4 gaudim de la natura a Can Ribas

El passat dijous 10 de febrer els nens i nenes de P3 i P4 vam anar d’excursió a Can Ribas de Bigues i Riells. Va ser la primera sortida de tots/es junts/es i ens ho vam passar genial!!!

Pels nens i nenes de P3 va ser la primera sortida de tot el dia amb autocar. Quina emoció!! Després de l’esmorzar vam fer un taller de cuina i sabeu què vam fer? Unes galetes boníssimes! Vam fer la massa, després vam crear les nostres galetes amb motlles de diferents formes (cor, arbre, vaixell, elefant, osset,…) i, finalment, les vam decorar amb trossets de xocolata. Quin taller més dolç i divertit! Després vam anar a visitar els animals del corral. Vam conèixer cabretes, un porquet que es deia Bacon, gallines i un paó reial preciós. Va ser molt divertit estar al seu costat i poder tocar-los. En aquest enllaç podeu veure totes les fotografies de P3.

I els nens i nenes de P4 vam passejar pel bosc fent un recorregut dels sentits, on vam poder experimentar les olors, els sons del bosc,… Una de les activitats va ser olorar plantes aromàtiques: romaní, fonoll, farigola, … Amb aquestes plantes vam fer bossetes d’olor que ens vam endur a casa. En aquest enllaç podeu veure totes les fotografies de P4.

Després de fer totes aquests tallers i activitats tant xules, tocava recuperar forces!!! Vam dinar tots junts a la gespa i, abans de marxar, encara vam tenir temps de jugar en un entorn ben bonic rodejat de muntanyes i de molta naturalesa. Ens ho vam passar d’allò més bé corrent, saltant, fent la croqueta, … Ens quedem amb un bonic record d’aquesta sortida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>