Els robots de P4

A P4 seguim amb un treball acurat de la realització de pregrafismes que ajudaran en un futur a tenir un bon domini dels traços imprescindibles per una escriptura clara i funcional.

Al llarg del primer trimestre van estar interioritzant els conceptes implícits per realitzar el quadrat (vèrtex, traç continu, costats iguals, quantitat, obert/tancat, prensió fluida) i ara estem aprofundint en el semicercle (simetria, corba, direccionalitat, dreta i esquerra) per posteriorment introduir el concepte d’espiral (traç continuo i equilibrat) de pont (punt mig) i de copa (enllaç per les lletres lligades).

Semblen conceptes desvinculats els uns dels altres i molt llunyans a tenir relació amb l’escriptura.

Però sense ni donar-se compte i mitjançant un procés que respecta el seu moment maduratiu, aquests infants estan adquirint nocions que en un futur els hi seran molt útils en la seva vida escolar.

En aquesta sessió, que avui us mostrem amb imatges, podeu veure com els infants van dibuixar robots. Amb l’única consigna que el cos i el cap havien de ser quadrats. Una manera per avaluar si tot el treball realitzat havia estat interioritzat i quins calen seguir reforçant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>