Sortida al Poble Espanyol

El passat divendres 8 de novembre vam anar al Poble Espanyol, visita enmarcada en el projecte d’Espanya que estem treballant a l’aula.

Al poble Espanyol està especialitzat en el món de l’artesania, i pels seus carrers es poden veure tot tipus de botigues de diferents activitats artístiques. Una d’elles va ser la dels vitralls. Vam poder visitar una d’aquestes botigues i la propietaria del negoci ens va explicar com treballa el vidre i les seves propietats. Després vam fer un taller de vitralls, manualitat que ens vam poder emportar de record. Passejant pels carrers del Poble, vam visitar el negoci d’un terrisser que treballa el fang de manera tradicional, ens va encantar la seva explicació!

Finalment, vam anar a dinar al parc dels tobogans i vam poder gaudir de l’emoció que provoca tirar-te per una pendent tan llarga i pronunciada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>