Dia internacional de la nena i la dona a la ciència

Benvolgudes famílies, avui dia 11 de febrer més de 200 escoles han tingut la gran sort de connectar-se virtualment amb una investigadora del món de l’empresa, centres de recerca i universitats del territori català. Enguany, l’escola El Calderí hem participat en aquest gran esdeveniment i hem pogut contactar amb la Magalí Andreu, investigadora de l’Hospital Clínic, especialista en conductes addictives.

La doctora Magalí Andreu ens ha explicat que quan era petita ella ni imaginava que es dedicaria a la ciència però uns anys més endavant es va adonar que era el seu somni. Primer de tot ens ha volgut trencar l’estigma de que la ciència és cosa d’homes i per aquest motiu pren tanta rellevància aquest dia.

Els alumnes han conegut de primera mà les diferents addiccions en que tothom pot caure: drogues, alcohol, tabac, mòbil, xarxes socials….i han reflexionat que realment estem  més enganxats del que pensàvem a les noves tecnologies.

Ara és moment de canviar petites coses per cuidar la nostra salut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>