Torneig de Beyblade

Durant el mes d’octubre, un grup d’alumnes de 5èB vam organitzar un torneig de Beyblade per tots els i les alumnes de l’escola. Al principi només érem uns quants, però s’hi va acabar implicant tota la classe. Aquí us expliquem com ho vam fer:

Primer vam consultar a direcció si podíem fer el torneig de Beyblade. Després vam anar per les classes a veure qui es volia apuntar. Es van apuntar 96 persones de cicle inicial,cicle mitjè i cicle superior.

Resultat d'imatges de geist fafnir

Vam haver de fer 93 medalles i 3 diplomes: un de 1r lloc, un altre de 2n lloc i l’últim de 3r lloc.

També vam fer fulls que posava les normes, on es feia i a quina hora. Tots els participants van rebre una medalla per penjar al coll. Les vam fer entre tots els de la classe. 

Els guanyadors del torneig van ser:

En 1r lloc va quedar l’Indiana Vich,amb el bey Geist fafnir, en 2n lloc va quedar el Matt Galani,amb el bey cho-z Achilles i en 3r lloc va quedar Guillem Povill, amb el bey Orb egis amb draiber de hazard Kerbeus.

Va ser tot un èxit!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>