Altres Projectes

A continuació us presentem els enllaços d’alguns dels projectes que caracteritzen més la nostra escola:

  • PROJECTE DE REUTILITZACIÓ I SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES DE TEXT:”Cuida’m i passa’m”

Aquest projecte el realitzem conjuntament amb l’AMPA de l’escola. Va destinat als alumnes d’Educació Primària. En aquest projecte hi ha inclosos un conjunt de llibres de consulta: diccionaris, llibres de lectura… i d’altres de reutilització de llengua catalana, matemàtiques, llengua estrangera… depèn dels cursos. Són llibres que van passant d’un alumne/a a un altre/a. Aquest projecte és una filosofia d’escola on hi estem tots implicats. Cal conscienciar a l’alumnat que cal cuidar molt els llibres i no malmetre’ls.

PROJECTE CUIDA’M I PASSA’M 2018-19.doc

  • PROJECTE D’ANGLÈS: 

En aquest projecte es vol potenciar el coneixement de la llengua anglesa des de P3 fins a 6è. A Cicle Inicial s’inicia un ambient de plàstica en anglès i a Cicle Mitjà i Superior es realitza 1h de Coneixement del Medi Natural i Social en anglès: Science.

  • PROJECTE SOSTENIBILITAT

En aquest projecte es vol aconseguir un canvi de comportament dels usuaris per reduir el consum energètic (electricitat i calefacció).

Cal anar conscienciant de tancar llums, portes i estalviar aigua per ajudar a ser una escola més sostenible.

Ja fa dos anys que participem al projecte“APILO” que consisteix en recollir el màxim de piles possible per part de tota la comunitat educativa.

  • PROJECTE DE MÚSICA: “Sona – Escola”

Projecte realitzat conjuntament amb l’Escola de Música.

Un mestre de l’Escola de música imparteix mitja hora setmanal classes de guitarra als alumnes de 5è i 6è.