RECOMANACIONS D’ESTIU

Aquest curs i ja s’acaba i com cada final de curs us volem proposar unes recomanacions per poder fer durant l’estiu. A part de les recomanacions generals, en els següents enllaços hi trobareu propostes complementàries perquè pugueu realitzar amb els vostres fill i filles, sempre partint del joc i l’aprenentatge globalitzat. Us adjuntem també un document de word tant amb les recomanacions generals com també amb els links de les recomanacions complementàries, per si preferiu imprimir-los.

Només em queda desitjar-vos molt bon estiu, amb els millors desitjos de retrobar-nos al setembre.

  • JOCS DE CARTES TRADICIONALS

 

https://maresipares.cat/recuperem-els-jocs-de-cartes-tradicionals/

  • SUDOKUS

 

https://maresipares.cat/sudokus-per-nens/

En aquest article descobrireu un recull de sudokus per gaudir amb els infants. Podeu trobar models per imprimir, d’altres en pàgines web per jugar en-linia i finalment aplicacions de sudokus per a tauleta.

  • JOCS DE PAPER I BOLÍGRAF

 

https://maresipares.cat/8-jocs-increibles-de-paper-i-biligraf-

En aquest article descobrireu 8 jocs tradicionals per fer només amb paper i bolígraf. També trobareu les plantilles per alguns dels jocs que podreu descarregar en format PDF.

  • TRUCS DE MÀGIA

 

https://maresipares.cat/fem-trucs-de-magia/

 

  • EXPERIMENTS SENZILLS

 

https://maresipares.cat/fem-ciencia-un-recull-dexperiments-senzills-per-fer-a-casa/

 

  • ELS MILLORS EPISODIS DE MR. BEAN

 

En aquest article descobrireu un recull de 18 episodis de la sèrie televisiva Mr. Bean.Us convido a gaudir d’una bona estona amb els vostres fills i filles. Els riures estan garantits

https://maresipares.cat/els-millors-episodis-de-mr-bean/

 

  • FEM SAL DE COLORS

 

https://youtube.com/watch?v=FeE4SwCGIso

  • GENIALLY MATES

 

https://view.genially.ly/5ec54cef6515ea0d8ae50f73/interactive-content-juguem-amb-les-mates

 

Activitats per fer a l’aire lliure

La Mònica ha preparat una proposta molt educativa i engrescadora per ensenyar als infants a identificar els núvols.

En aquest article trobareu informació bàsica de com es fa una sessió de ioga, exemples de postures de ioga i vídeos tutorials perquè pugueu practicar ioga amb els vostres fills/es.

En aquest article descobrireu un recull de jocs tradicionals que podeu dur a terme amb els infants. Podeu afegir altres jocs com saltar a corda, l’amaga, l’atrapada, petanca, bitlles, stop…

En aquest article trobareu diferents tutorials que us permetran practicar a casa, la diversió està assegurada

 

En aquest article descobrireu diferents models de construir avions de paper. Al pati podem mesurar la trajectòria de vol dels diferents avions.

Altres activitats

En aquest article descobrireu un recull d’enllaços a càmeres web que us permetran veure animals d’arreu del món en temps real.

En aquest article trobareu un recull de 50 il·lusions òptiques que podreu compartir amb els vostres fills i filles, segur que us sorprendran!

En aquest article descobrireu recorreguts virtuals que us permetran traslladar-vos a pobles i ciutats, veure paisatges fantàstics, visitar museus, monuments … Fins i tot podreu anar a l’espai.

 

En aquest article trobaràs 50 curts que et poden ser útils per treballar valors fonamentals com el treball en equip, la convivència, la motivació, la solidaritat, l’amistat, l’amor, la resolució de conflictes…

En aquest article he fet un recull de recursos per gaudir cantant amb els vostres fills i filles. Hi podeu trobar: vídeos musicals, cançons de karaoke,  llistes d’Spotify, musicals…

En aquest article descobrireu 75 mandales per acolorir de diferents nivells de dificultats. Adequades pels infants de totes les etapes educatives.

En aquest article descobrireu un recull de tutorials que us ensenyaran com fer dibuixos d’animals molt senzills amb les mans.

 

https://maresipares.cat/el-gran-repte-dels-llumins/

En aquest article trobareu 10 reptes organitzats de menys dificultat a més dificultat. Cada repte inclou una imatge de com cal col·locar els llumins per iniciar l’activitat i la consigna amb el repte que cal assolir.

En aquest article descobrireu els contes de l’Ona. Uns contes molt útils per parlar amb els infants de valors fonamentals com són el respecte, la igualtat, l’esforç, la solidaritat, l’autosuperació, la confiança, la valentia, la por, l’amistat, l’empatia, l’autoestima … Els podreu veure en vídeo.

 

En aquest article descobrireu el MusiJoc, un joc amb propostes i activitats musicals per jugar amb els infants.

En aquest article us proposo endinsar-vos en el món de l’art, tot recorrent les sales amb les millors obres del món, des de l’escola.

 

PROPOSTES D RECOMhttps://agora.xtec.cat/ceip-lesroquesblaves/wp-content/uploads/usu36/2020/06/PROPOSTES-D.docxANACIONS D’ESTIU_P5_curs 19-20PROPOSTES D

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>