Tauler d’anuncis

La Carta als Reis dels i les alumnes de L’escola La Sardana

Els nens i nenes de l’escola han entregat als patges reials al llarg d’aquests dies les seves cartes per dur-les als Reis Mags d’Orient. En elles han recollit un munt de bons propòsits i desitjos per aquest nou any 2021 que volem compartir amb tots i totes vosaltres:

Estimats Reis Mags d’Orient,

Aquest any 2020 ha estat un any difícil per la pandèmia que hem viscut, hem estat confinats i això no ha estat gens fàcil. Per això us demanem que el proper 2021 sigui un any millor i que marxi aquest virus.

Durant l’any ens hem esforçat per portar-nos bé i com sabem que sou màgics us demanem aquests desitjos:

En primer lloc, per la nostra escola demanem que tots i totes mantinguem una bona relació, poder tornar a estar molt més junts, tornar a seure en grups, poder relacionar-nos amb les altres classes, poder anar d’excursió o de colònies i per suposat volem treure’ns la mascareta.

En segon lloc, per a Badia demanem resoldre els problemes dels habitatges, la humitat i l’amiant, que tothom tingui feina i s’acabi l’atur, i que les persones deixin d’embrutar el terra amb llaunes i caques de gossos, que la gent respecti la distància de seguretat i que facin ús de la mascareta

I per últim, per tots els països del món, volem que arribi la vacuna i s’acabi la COVID-19, que no hi hagi contaminació ni escalfament global, que es conservin els boscos i no desapareguin més espècies animals, que s’acabi amb la pobresa i el racisme, que no hi hagi països en guerra, molta salut per tothom, més respecte envers la diversitat de religions, classes socials i orientacions sexuals, prou bullying i que torni la Pau!

Us desitgem Bon Nadal i un feliç 2021!

Els nens i nenes de l’Escola La Sardana

 

 

 

Concert virtual

Al llarg d’aquest curs hem tingut que modificar i utilitzar noves formes per comunicar-nos, per tal de compartir els moments especials que vivim a l’escola.

Un d’aquests moments, és el nostre Concert. Per tal que tothom el pugui veure, l’hem reinventat en format virtual … i aquí el teniu.  Esperem que gaudiu del concert.

 

 

Uns patges molt especials.

Aquest any, els Reis Mags d’Orient ens han enviat uns patges molt especials!
Degut a les circumstàncies actuals han decidit que enguany havien de venir uns de molt preparats per seguir tot el protocol de les mesures de prevenció i seguretat per combatre aquesta pandèmia… Llegeix més»

EL NADAL JA ÉS AQUÍ

Els alumnes de 4t hem preparant unes activitats per fer durant aquesta setmana de Nadal.
Primer de tot vam conèixer a Mondrian, un artista que utilitza les formes geomètriques i els colors vius a les seves obres. Per exemple, dibuixa quadrats i rectangles, blaus, grocs, vermells… Llegeix més»

Esbrinem els sentiments de Nadal

Il·lusió, felicitat, amor i alegria. Aquestes podrien ser unes quantes de les emocions que ens transmeten les festes de Nadal; unes dates que a la majoria ens agrada celebrar en companyia dels que estimem i on els bons desitjos són presents a cada racó. Però què passa… Llegeix més»

Hem fet cagar el Tió

Avui  ha estat un dia molt especial, quan hem arribat a la classe, el tió no hi era. Els nens/es estaven molt preocupats perquè com ells deien havia desaparegut. Hem quedat que si després d’esmorzar no apareixia o es comunicava amb nosaltres, aniriem a buscar-lo.… Llegeix més»

La Solidaritat de la comunitat educativa de La Sardana

Benvolgudes famílies,

Un any més col·laborem amb la recollida d’aliments per omplir el BANC d’ALIMENTS. En un any especialment complicat i difícil per a moltes famílies que han perdut la feina o s’han vist afectades per situacions sobrevingudes, la comunitat educativa de l’escola La Sardana aporta el seu granet de sorra per abastir de productes bàsics als veïns i veïnes de Badia del Vallès que més ho necessiten.

HO HEM TORNAT A FER!! MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ I SOLIDARITAT AMB ELS MÉS VULNERABLES!!!

SOM SARDANA!

Omplim el banc d’aliments de Badia! Col·labora!

Davant la pandèmia COVID 19 els Bancs dels Aliments han vist augmentat un 40% la demanda. Aquest any més que mai volem solidaritzar-nos amb la població que s’ha vist afectada econòmicament per aquesta emergència sanitària.

Les 3 escoles de primària volem contribuir a l’alimentació de les famílies de Badia del Vallès que es troben en una situació de vulnerabilitat promovent una recollida d’aliments i productes bàsics que es reparteixi entre els qui ho necessitin de la nostra localitat.

Aquests aliments els entregarem a la parròquia, entitat que s’encarregarà d’abastir les famílies de la nostra població.

La recollida la farem de l’1 al 4 de desembre.

Suma’t a la nostra campanya!

Aquesta activitat es durà a terme garantint totes les mesures de prevenció i seguretat.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració

Aixequem les mans pels Drets dels Infants

Amb aquest vídeo us convidem a aixecar les mans per sumar esforços i lluitar pels Drets i deures dels Infants.

Els drets de la infància són aquells drets que tenen els infants pel sol fet d’haver nascut. Aquests drets són imprescindibles per a tenir una bona infància i, per tant, esdevenen obligatoris.

Els adults som les persones responsables de facilitar l’entorn i les condicions per a què els infants puguin dur a terme aquests deures perquè com a futures persones responsables han de conèixer que tenen uns drets i els han de defensar però també han de saber que tenir drets comporta tenir deures.

Els infants han de conèixer quins són els seus drets i també quins són els seus deures perquè tenir drets és sinònim de tenir responsabilitats. Per a què cada infant pugui viure amb dignitat i desenvolupar-se cal que aquests drets siguin reconeguts i quedin reflectits en les actituds que tenim en el nostre dia a dia.

Us afegim l’enllaç d’algunes cançons que us poden agradar!

Aprofitem per agrair a la nostra AMPA engrescar-nos a fer aquesta activitat  i per fer aquest vídeo !!!

Un tastet de psicomotricitat!

Feliç dissabte, famílies!
Ens agradaria que poguéssiu veure els somriures dels vostres petits per un foradet de l’escola. Com es relacionen, com riuen, com aprenen… com creixen!
Sabem que és impossible fer-vos arribar amb detall aquestes vivències… però, des d’aquí, volem que rebeu algunes de les imatges… Llegeix més»