Sortida Poble Espanyol P5

Els alumnes de P5 van anar de sortida al Poble Espanyol. Va ser una sortida de tot el dia on primer van fer un taller de ceràmica, pintant una rajola amb dibuixos lliures. Després vam aprofitar el dia per passejar per les botigues del Poble, van veure un taller de vidre, ens van deixar entrar a veure una petita representació de les festes més populars del país…

Vam dinar tots junts en un pícnic i vam compartir moments molt divertits.

Si voleu veure les fotos d’aquell dia feu click aquí:

L’escola La Sardana potencia la “RUTA SALUDABLE”.

Els nens i nenes de cicle superior han recorregut caminant el circuit de la ruta saludable promogut per l’ajuntament.

L’objectiu ha estat donar a conèixer aquesta ruta per fomentar  l’activitat física i la descoberta del seu entorn. Un recorregut adequat i senzill per promoure un estil de vida saludable.

Castanyada 2018

El passat dimecres 31 d’octubre vam celebrar la festa de la Castanyada. Al matí cada cicle va organitzar diferents activitats relacionades amb la festa. El grup d’alumnes de 6è va passar per les classes per fer una petita representació i cantar algunes cançons que tots… Llegeix més»

Sortida amb els padrins

La setmana passada els nens i nenes de les classes dels Pingüins, Patufets, Micos, Motos i Marietes vam fer la ja tradicional excursió d’inici de curs amb els nostres padrins de 4rt, 5è i 6è. Els nens de P3 era la primera sortida que feien… Llegeix més»

Preparem la castanyada!

Els nens i nenes de 6è fa dies que a l’aula de música estan preparant una petita obra per representar-la als seus companys de l’escola. Perquè resulti més fàcil, hem dividit la classe en cinc grups i cadascun s’ha organitzat per crear una representació que gira al voltant de la castanyada. El proper dimecres 31 passaran per les classes a recollir les vostres paperines i a fer-vos un petit espectacle.

Estima’t l’hort guanya el primer premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica 2018.

 

 

 

 

 

 

 

Es tracta d’un premi creat per la Generalitat de Catalunya (Departaments d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Ensenyament i Territori i Sostenibilitat) i l’Associació Vida Sana.L’objectiu del Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica és el de reconèixer i incentivar la realització de projectes i línies de treball dels centres educatius de Catalunya destinats a promoure el coneixement de l’agricultura i l’alimentació ecològiques i especialment dels seus valors socials, econòmics i ambientals, tant entre el propi alumnat del centre com també cap al conjunt de la comunitat educativa i el seu entorn.

Així doncs, un premi que reconeix un bonic projecte  “Estima’t l’hort” que ha sorprès al jurat per la seva nova mirada.

 

 

Estima’t l’hort ja té el seu hotel d’insectes.

Amb motiu de la Setmana Bio hem col·locat al nostre hort un hotel d’insectes amb la participació d’alguns alumnes de l’escola i un pare del centre que ens va orientar i facilitar tot el material necessari.

D’altra banda els alumnes de P5 de la classe de les marietes han rebut una carta amb un plànol  i  tindran el repte d’investigar per què ha aparegut aquest hotel a l’hort i quins són els seus beneficis .A més a més sembla ser que els hi ha arribat un regalet!