#Repte 5: Un Sant Jordi diferent i en família.

Benvolgudes famílies, com ja sabeu s’acosta Sant Jordi, temps de recomanar llibres, regalar roses i viure aventures amb algun drac. Aquest any ho viurem d’una manera diferent. És per això, que demanem la vostra col·laboració per fer-ho possible amb la mateixa il·lusió i alegria de sempre. Aquest any, però, la diada de Sant Jordi no ens permetrà sortir al carrer i gaudir d’allò que tant ens agrada, remenar llibres, llegir títols, endevinar possibles històries per, finalment, fer-les nostres o regalar-les a les persones que estimem.

Tanmateix, no volem que el confinament ens faci renunciar ni al plaer de la lectura, ni al gust pels llibres ni a la il·lusió de regalar històries.

Amb aquest propòsit us oferim dues idees que podeu fer vostres i compartir amb nosaltres:

Proposta 1: contes explicats:

les coses senzilles acostumen a ser les que més diverteixen als infants, i quina millor manera de fer-ho que explicant un conte. Us proposem fer un recull de contes explicats en família. ho podeu fer amb imatges, amb titelles i diferents objectes que tingueu per casa, amb disfresses, o simplement compartint amb la resta de la comunitat aquell conte que us agradi molt, el vostre conte preferit

Proposta 2: contes amb llibres

En aquesta proposta us animem, no pas a crear un llibre de contes, sinó un conte amb llibres. Creeu el vostre propi conte utilitzant com a text els títols de llibres que tingueu per casa. Qualsevol llibre serveix (contes, novel·la , poesia,) i, només amb els títols i les vostres paraules, enfileu el vostre propi relat. Quan l’hàgiu creat, el podeu narrar en família, ho podeu gravar en un vídeo i ens l’envieu.

Aquí podeu anar veient les creacions que ens aneu enviant.

Animeu-vos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>