Sortida Alberika a Belltall (09/06/2013)

L’última sortida d’aquest curs la farem pels voltants del poble de Belltall. Anirem en cotxe fins al mateix poble on aparcarem i començarem l’excursió, seguint un camí envoltat de camps de cereals i que ens portarà a la Serra del Tallat. Durant el recorregut ens trobarem alguna caseta de volta (Pedra Seca) i passejarem just per sota dels aerogeneradors del parc eòlic. Es una ruta circular d’uns 6 km. amb molt poca ombra.

imatge obtinguda del blog obturadoor

En acabar l’excursió anirem a dinar a l’àrea de lleure de Passanant-Belltall, provista de taules, aigua i barbacoes (sense graelles). Qui es vulgui quedar s’ha de portar el dinar.

Com sempre sortirem tots junts des de l’escola a les 9:00

La participació a les sortides que organitzem els Alberikus és voluntària. Cada persona assumeix per si mateixa risc i responsabilitat. En cap cas n’és responsable el grup de senderisme Alberikus. Els menors d’edat han d’anar, obligatòriament, acompanyats d’un adult.

Tel. Contacte: 693 471 428 (Josep Berengué) – 670 856 236 (Jordi) – somalberikus@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>