Poesia en acció

Després de laa nostra actuació, des del CRP (Centre de Recursos per al professorat) i amb motiu del Dia Mundial de la Poesia i el Teatre, ens han convidat a repetir la nostra actuació a la Sala D’Actes del Centre de Lectura el proper dia 21 de març a les 10 del matí.

Ens veuran públic de dues altres escoles (Maria Cortina i Pompeu Fabra). Després ells també recitaran poemes.

Dit això us deixem un llistat dels poemes que recitem durant la nostra actuació. Esperem que us agradin!

 

Mercè Rodoreda (sonets d’animals): el cuc, el rossinyol, la granota, la formiga, la rata, el gat, l’ocell i la cuca de llum. Estan extrets d’un bestiari publicat per edicions Viena.
Maria Mercè Marçal (cantarelles infantils): cançó de bressol, cançons de paper fi, Ai, quina ufana de lluna!, Magdalena,Jo conec una fada que es diu Fina i cançó de saltar a corda.
Josep Maria de Sagarra: Vinyes verdes (fragments), aigua-marina, Luard el mariner (fragments).-
Joan Salvat-Papasseit: Tot l’enyor de demà (fragment), Pantalons llargs, Si jo fós pescador, Aquell vell mariner, L’ofici que més m’agrada.
Miquel Martí i Pol: la fàbrica (fragment), l’Elionor, Balada, La creació (fragments)
Salvador Espriu: assaig de càntic en el temple, cementiri de Sinera XXIV, la pell de brau XXX, inici de càntic en el temple, el meu poble i jo.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>