Venda prenadalenca dels cicles


Divendres passat, us informàvem que el Departament d’Hostaleria havia engegat un nou projecte gastronòmic i oferia a la nostra comunitat educativa la possibilitat de comprar elaboracions culinàries creades pels alumnes dels diferents cicles formatius de grau mitjà.

En aquest sentit, aquesta setmana, hem tingut una doble oportunitat de poder gaudir d’aquests productes. D’una banda, ahir es van posar a la venda un sortit de torrons (de rovell d’ou, de praliné d’avellanes i arròs inflat, de coco, de festucs i gerds i de praliné d’avellanes amb blat de moro) i un altre de pans (de cereals, d’olives, de ceba, de nous i de formatge). D’altra banda, avui més d’un s’estalviarà haver de cuinar si s’ha fet amb un dels menús de Nadal per emportar-se a casa que hi havia a la botigueta gastronòmica (bombó de foie, d’aperitiu; caneló d’ànec amb peres, de primer plat; turbot amb ceps i poma, de segon plat; i una degustació de torrons, de postres). Qui no havia encarregat el menú, també tenia la possibilitat d’emportar-se el dinar fet: canelons de Sant Esteve o espinacs amb panses i ametlles, a més de pastissos variats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>