Les regadores estem en marxa

Les regadores hem engegat el projecte de l’hort d’aquest curs 2019/20. Teníem moltes ganes de posar-ho en marxa!
L’hort estava ple de males herbes així que primer de tot vam haver de netejar-lo bé. Mentre arrencàvem totes aquestes males herbes, ens vam trobar cebes del curs passat que estaven enterrades i mooooolts insectes! Va ser molt divertit veure i tocar alguns d’aquests animals!
Més endavant, vam investigar la relació que hi havia entre la lluna i l’hort i ens vam adonar que depèn de la lluna que hi ha podem sembrar, trasplantar, podar, etc.
Amb aquesta informació, doncs, va ser quan vam poder sembrar llavors d’enciams, naps i espinacs i ja han sortit tots! Cada dia hi anem per regar-les una mica i observem tot el procés de creixement. Aquestes plantes les tenim a dins de l’hivernacle, on també observem la temperatura que fa (gairebé sempre està al voltant dels 25 graus, excepte els dies de pluja que està més a prop dels 20).
També, hi ha un pluviòmetre a l’hort on, sempre que plou, sortim a veure quanta aigua hi ha. Sabeu quants litres per metres quadrat va ploure la setmana passada? Més de 60 només en un dia!!!
Ens els propers dies continuarem observant com creixen els nostres planters, com varia la temperatura dins de l’hivernacle i calcularem l’aigua que plou amb l’ajuda del pluviòmetre.
Ens encanta fer coses a l’hort de l’escola i aprendre cada vegada més!