TRAJECTÒRIA EQUIP DIRECTIU

Mireia Salvador Comas, és l’actual directora de la ZER Baix Montseny, la seva carrera professional ha estat realitzada amb el treball i enriquiment que ha tingut en les diferents escoles en les que ha estat treballant. La seva trajectòria és de més de 10 anys de docència en el sector públic, amb les especialitats de Primària i TEI, tanmateix té experiència en gestió , coordinació i formació en càrrecs directius.

Quico López Moreno, actual Cap d’Estudis de la ZER Baix Montseny, la seva carrera professional ha estat realitzada amb el treball i enriquiment que ha tingut en les diferents escoles en les que ha estat treballant. La seva trajectòria és de més de 18 anys de docència en el sector públic, amb les especialitats de Primària i EF, tanmateix té experiència en coordinació TAC i gestió de càrrecs directius.

Neus Guidonet i Riera actual Secretària de la ZER Baix Montseny, la seva carrera professional ha estat realitzada amb el treball i enriquiment que ha tingut en les diferents escoles en les que ha estat treballant. La seva trajectòria és de més de 18 anys de docència en el sector públic, amb les especialitats de Primària i EE, tanmateix té experiència en gestió , coordinació i formació en càrrecs directius.