Nous Macs amb processador propi d’Apple

Fa unes poques setmanes que Apple ha renovat la seva gamma de MacBooks i el Mac Mini. El principal canvi d’aquests nous ordinadors és que ja no porten un processador d’Intel com fins ara. Tal com va anunciar Apple en l’esdeveniment de setembre han creat el seu propi processador anomenat M1, el qual porta integrada la CPU, GPU i la RAM. Això és un canvi revolucionari ja que, ara sí, és un ordinador 100% Apple.

El nou MacBook Air amb el M1 ja no té ventilador i et proporciona un silenci total. El preu bàsic de MacBook Air és de 1129 €, encara que si ets estudiant el preu comença a partir de 1016 €.

D’altra banda, el MacBook Pro de 13 polzades el podem trobar a partir de 1449 €, i de 1304 € si ets estudiant.

Com veus, ser estudiant és un gran avantatge ja que obtens un descompte d’uns 200 €. Quan compres un Mac pots triar que vinguin preinstal·lades algunes aplicacions professionals com Final Cut Pro X (editor de vídeo) per 329 € o Logic Pro (editor d’àudio) per 229 €. A l’ésser estudiant pots comprar el pac professional que inclou aquestes dues eines, juntament amb algunes altres per tan sols 206 €.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>