2 professors de l’institut participen en un projecte d’Erasmus+ a Malta

 

 

Els professors d’FP Pol Domingo Fornells del departament d’informàtica i David Oliveras Serra d’administració i finances, estan aquesta setmana fent una formació de Job Shadowing a Malta dins del programa Erasmus+.

Del 18 al 25 de maig visitaran empreses i institucions educatives de diferents nivells del país amb altres professors. Els desitgem una bona setmana!!!

 

ORIENTACIÓ 3r ESO

El proper dimecres 29 de maig , a les 18.30h,  hi ha convocada una reunió amb els pares i mares dels alumnes de 3r per presentar el currículum de 4t d’ESO (curs 19-20). Pensem que el tema d’aquesta reunió és d’especial interès, per la qual… Llegeix més»

S’inaugura el primer certamen de dissertacions filosòfiques de l’institut Lacetània

Aquest any, per celebrar el 50è aniversari del nostre centre, dins de les Jornades Lacetània, es va proposar als alumnes de batxillerat participar a un certamen de dissertacions filosòfiques (una argumentació racional, estructurada i metòdica al voltant d’un tema filosòfic). Aquest any, com a 50è… Llegeix més»

Els alumnes del CFGS de Manteniment Electrònic participen en el muntatge de l’equip de so i llums d’un concert

 
Els alumnes de 1r del CFGS de Manteniment Electrònic van fer la darrera classe del mòdul MP5 (equips d’àudio) en un escenari del Fòrum de les cultures d’Hospitalet de Llobregat. A les 9h30 ja estaven a punt per descarregar els equips i començar a muntar.… Llegeix més»