COMUNICAT. REOBERTURA DEL CENTRE

Com a conseqüència del pas a la fase 2 de desconfinament i de les instruccions dictades des del Departament d’Educació, des del dilluns 1 de juny el centre torna a estar obert per a atendre l’alumnat en deteminades i estrictes condicions de seguretat. A la infografia de la dreta, que podeu ampliar pitjant sobre ella, es resumeixen aquestes condicions.

Les novetats que puguin aparèixer en referència a aquest tema les comunicarem a la pàgina web i al canal de Twitter del centre.

Els comunicats oficials del Departament d’Educació els teniu disponibles a la seva web i al seu canal de twitter.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.INFORMACIÓ SOBRE PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA

Enllaç a tota la informació

PORTES OBERTES BATXILLERAT I CICLES FORMATIUS 2020

Queden suspeses les jornades de portes obertes d’ensenyaments postobligatoris. No obstant això, ens podeu visitar virtualment. Si ens vols conéixer una mica… 


ALTRES TRÀMITS I PROCEDIMENTS
Han quedat suspesos tota la resta de tràmits i procediments administratrius que són competència del Departament d’Educació.  Aquesta mesura afecta als terminis per a la inscripció a les proves d’accés a cicles formatius, així com a les sol·licituds de títols i certificats, que queden aturats mentre duri la declaració d’estat d’alarma.

Publicació de llistats provisionals d’admesos i exclosos al procediment d’avaluació i acreditació de competències professionals

Amb aquesta publicació es fan públics els llistats amb els admesos i exclosos al procediment d’avaluació de les competències professionals.
Llistat admesos
Llistat exclosos i motius
Model de reclamació
Per gestionar qualsevol reclamació s’haurà de fer servir… Llegeix més»