L’ensenyament híbrid

L’ensenyament híbrid és una modalitat alternativa d’ensenyament i aprenentatge que combina l’educació presencial tradicional amb les classes virtuals i a distància. Aquest sistema va néixer per la popularització d’Internet i als avenços tecnològics que facilitaven l’accés a la xarxa. Aquest tipus de docència va suposar… Llegeix més»

Arbre nadalectrònic a càrrec dels alumnes del CFGM de Telecomunicacions

Els alumnes de primer curs del CFGM de Telecomunicacions han realitzat un projecte d’un arbre de Nadal “electrònic” amb llums fent pampallugues. El circuit electrònic dissenyat per controlar els llums es basa en un astable, que és un multivibrador que no té cap estat estable.… Llegeix més»

El paper de vàter torna de forma inesperada

 
Lacetània ha trobat una nova solució per al passat problema sobre el paper de vàter ja mencionat en articles anteriors:
https://agora.xtec.cat/inslacetania/general/el-paper-als-lavabos-queda-restringit/
https://agora.xtec.cat/inslacetania/revista/lhora-danar-al-lavabo/
 
Des del 10 de desembre, als lavabos de l’institut hi ha paper de vàter a la porta d’entrada del mateix lavabo. Això permetrà que… Llegeix més»

Muntatge i ajust d’un equip de so a càrrec dels alumnes del CFGS de Manteniment Electrònic

Com ja va sent tradició els darrers anys, a les acaballes del primer trimestre els alumnes de primer curs del CFGS de Manteniment Electrònic, munten un equip de so en configuració de line array en el pati de l’Institut emparats en el mòdul de Manteniment… Llegeix més»