Nou edifici de la FUB

NOU EDIFICI DE LA FUB

La FUB destina prop de 4 milions d’euros a construir un nou edifici al campus Manresa.L’objectiu d’aquest edifici és augmentar el nombre d’alumnes, estudis i serveis. Aquest, s’ubicarà entre els edificis de la Clínica Universitària i la residència d’estudiants, on ara hi ha una zona d’aparcament pels treballadors. Aquest serà el cinquè edifici de la FUB a Manresa, l’últim edifici es va construir fa dos anys, la FUB3, a l’Escorxador.

La Fundació Universitària de Bages (FUB) és una institució privada amb vocació de servei públic que té com a objectiu principal garantir una oferta d’estudis superiors a les comarques centrals de Catalunya. El campus FUB ocupa 25.000 metres quadrats, al llarg de l’avinguda Universitària. Compta amb quatre edificis:

·L’EDIFICI FUB: és el principal edifici de la institució, on es troben, a més dels serveis administratius i acadèmics, l’aulari convencional.
·L’EDIFICI CU + : és on es troba la Clínica Universitària i els espais per a la formació teoricopràctica dels estudis de Ciències de la Salut i per a la simulació clínica.
·L’EDIFICI FUB2 : aquest consta d’aules i laboratoris dels CFGS Campus Professional.
·L’EDIFICI FUB3: que alberga les aules dels estudis de Fisioteràpia.

Campus UManresa