FIFA 19

Com cada any, EA Sports ens porta una nova edició de FIFA.

Des del FIFA 17, el mode de joc “El camino” és un mode història on Alex Hunter, Kim Hunter i Dani Williams són els protagonistes. En aquest mode, tu controles els personatges: a l’hora de jugar partits, a interactuar amb altres personatges, etc.

També tries la seva personalitat, cada personalitat té unes conseqüències diferents: si tries ser humil, tindràs una millor relació amb el teu mànager; si decideixes ser més cregut, obtindràs més fans; i si en canvi decideixes ser més equilibrat, obtindràs avantatges entre les dues opcions anteriors.

A més hi ha decisions clau que interferiran en la història del personatge.

També hi ha un altre mode que ha impulsat molt el joc d’EA Sports, anomenat Ultimate Team. En aquest mode de joc podràs crear el teu equip ideal. Per crear-lo, hauràs de comprar jugadors o obtenir-los obrint sobres que podràs comprar a la botiga o podràs aconseguir mitjançant recompenses de tornejos.

L’Ultimate Team té dos tipus de tornejos, “División Rivals” i “Fut Champions”.

  • División Rivals: és un torneig setmanal on competiràs contra altres jugadors amb un nivell de joc semblant al teu. La teva puntuació determinarà la teva posició del torneig. Com més alta sigui la teva posició, millors seran les recompenses que et donaran al final de la competició.

  • Fut Champions: és un torneig on per classificar-se, són necessaris 2.000 punts, que podràs obtenir jugant partits a “División Rivals”. En aquest torneig has d’aconseguir els màxims punts possibles que s’aconsegueixen a cada partit. Pots fer un màxim de 30 partits. Les recompenses seran equivalents a la posició en què quedis depenent de les victòries que hagis aconseguit.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>