Bassella Race 2019 !!!

Aquests propers dies de febrer 1, 2 i 3, se celebra per desena vegada la cursa d’enduro Bassella Race, en la qual l’any passat van participar els millors pilots del moment com el polac Taddy Blazusiak, guanyador de diferents mundials d’enducross i motocross. També hi van participar l’Alfredo Gómez, campió de trial i enduro i Josep Garcia, pilot català que ja hi ha participat algun cop però que no té tants mundials com els mencionats anteriorment, tot i que té tant talent com ells.

Personalment, us recomano anar-hi el 2 de febrer ja que és el dia on s’hi concentren més activitats, per exemple la cursa amb els millors pilots del món superant obstacles de nivell molt alt de dificultat. Altres motius a destacar són, per una banda, la gran concentració de fans que s’hi troba vinguts tot Europa i, per altra banda, l’opció de veure exposades les motos més noves de les millors marques del món.

 

Resultado de imagen de subida ruedas bassella race

Resultado de imagen de bassella race circuito

 

I per acabar, us deixem amb el resum de l’any passat per animar-vos a venir:  https://www.youtube.com/watch?v=nMVnczLkSj8