El Món en Guerra

L’alumnat de 4t d’ESO de l’1 de febrer al 5 de març ha treballat en el projecte “El món en guerra“. Es tracta d’un projecte que té com a centre d’interès la 2a Guerra mundial. Un esdeveniment que va marcar de forma definitiva, no només el mapa polític d’Europa, sinó tota la relació de força i poder entre els diversos països del món.

Un dels productes finals d’aquest projecte ha consistit en què cada grup de projectes transformés una fotografia de la 2a Guerra mundial en una obra d’art que concreti les característiques d’un moviment artístic precedent a la II Guerra Mundial (fauvisme, cubisme, expressionisme, futurisme, surrealisme, dadaisme). Cada grup ha fet una recerca de les característiques principals del moviment i ha elaborat de forma cooperativa una obra d’art amb tempera a partir de la imatge donada.

Volem felicitar a l’alumnat de 4t per l’esforç, la implicació i la dedicació per aconseguir els resultats que podeu observar clicant aquí.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>