Portada

How the Arts Can Help Combat Bias and Injustice – Walker International  Communications Group

Un dret no és allò que algú t’ha de donar;

un dret és allò que ningú t’ha d’arrabassar.

 

Valor treballat a la tutoria de 3r C

 

El cicle de les roques

En les següents fotografies podeu veure els alumnes de 2n d’ESO on, a partir d’una pràctica, representen “El cicle de les roques”. Mitjançant ceres de diferents colors, simulen com es formen les roques sedimentàries, a partir de roques magmàtiques (raspant les ceres). Entenent el metamorfisme… Llegeix més»

Xerrada sobre la ONG “Open Arms”

L’alumnat de 3r ha començat el projecte d’octubre “De la revolució al canvi” amb una xerrada sobre la ONG “Open Arms”. La Patrícia, una voluntària de l’organització, ens ha explicat la tasca humanitària que es fa des del vaixell rescatant persones que fugen del seu… Llegeix més»

Sortida a Montserrat

El dia 2 d’octubre l’alumnat de 3r va fer una sortida a Montserrat per conèixer de prop tots els aspectes que van treballar en el projecte de setembre “Montserrat ens mou”. Els van fer una visita guiada per saber més sobre els aspectes geològics, culturals… Llegeix més»

Corbes de nivell

En el projecte de setembre “Montserrat ens mou”, l’alumnat de 3r d’ESO ha treballat la interpretació de corbes de nivell i l’elaboració de gràfics que representen les altures recorregudes en un relleu, durant les sessions de matemàtiques. A continuació podeu veure un recull fotogràfic de… Llegeix més»

Coneixent l’entorn

Sortida de tutoria el 25/09/2020 a Can Fornaca dels alumnes de 1r d’ESO amb els tutors i tutores i docents per conèixer el nostre entorn proper i la urbanització d’alguns dels nostres alumnes. Caminata i arribada a L’Esparra on hem fet dinàmiques de coneixement. Feia… Llegeix més»

COMIAT 4t ESO

Enguany no ha estat possible acomiadar als alumnes de 4t d’ESO com ho fem cada any. Vam poder fer el comiat en grups reduïts. Podeu veure les fotografies aquí. Molta sort a tots!

Curtmetratges 4t

En confinament, alumnes de 4t de l’àmbit de Música i Art, han participat en la realització de curtmetratges. Aquí en teniu una mostra, gaudiu-ne!

https://photos.app.goo.gl/EmmgqZHJi5rYau9q9

https://photos.app.goo.gl/YkSJsPCNXeceHkup8

https://photos.app.goo.gl/YCqbxr2akEFKDaZCA

https://photos.app.goo.gl/USZiyiQrVWEJibWu5

https://photos.app.goo.gl/E6FXzPUD5aYXdepv8

https://photos.app.goo.gl/C2Y2vZ6qeMHCTWJv9

Realitzats per: Ainhoa Abejaro, Diana Armeanà, Laia Díaz, Iqra Ilyas, Ariadna Plana i Sandra Ruiz.