Menús

Els menús són elaborats pel nostre alumnat dels CFGM Cuina i Gastronomia i Forneria, pastisseria i confiteria, i del CFGS Direcció de Cuina. Són servits per l’alumnat de CFGM Serveis en restauració i CFGS Direcció de serveis en restauració, d’acord amb la següent distribució:

De dimarts a dijous, menú degustació de set plats: aperitiu, dos entrants, un segon de peix, un segon de carn, prepostres i postres. Inclou també aperitiu o  còctel de benvinguda, pa, aigua i una copa de vi de la casa. El preu és de 21 euros.

Divendres migdia, menú gastronòmic de vuit plats: dos aperitius, dos entrants, un segon de peix, un segon de carn, prepostres i postres. Inclou també aperitiu o còctel de benvinguda, pa, aigua i una copa de vi de la casa. El preu és de 25 euros.

 MENÚ setmana del 30 d’abril al 03 de maig

El dimecres 01 de maig el restaurant romandrà tancat