Taller d’Atletisme a càrrec de la Unió Atlètica Barberà

L’alumnat de 1r i 2n d’ESO ha participat en un taller d’atletisme amb la col·laboració de la Unió Atlètica Barberà a les pistes de Can Llobet. Un matí complet on han pogut provar diferents disciplines atlètiques. 

Només arribar, tots i totes preparats amb l’equipació esportiva necessària i molta energia per encarar un matí diferent. En primer lloc, en Jose, el nostre tècnic guia ha preparat un escalfament adequat a l’activitat on totes i tots han donat importància al fet de preparar bé el cos per a les diferents proves. 

Un cop hem escalfat han començat les rotacions, un primer espai per llançament de pes, un segon espai de salt de llargada i un últim de cursa de velocitat de 100m i de resistència de 1000m. Després que tot l’alumnat ha passat per les 3 activitats, una petita pausa per aprendre els principals punts de la tècnica de carrera, a càrrec d’en Jose i la nostra professora Eva. 

Per acabar, les més atrevides i atrevits, han tornat a participar a les proves de velocitat realitzant una fase final on hem pogut veure els més ràpids i ràpides dels 100m i dels 1.000m. El més important però ha estat la jornada de descoberta, convivència i activitat física viscuda on tot l’alumnat ha gaudit d’allò més, malgrat han acabat ben cansats i cansades!