Sortida “Premi” Sant Jordi: Biblioteca de Catalunya i centre de Barcelona

Enguany els grups classe guanyadors dels jocs florals del llibre digital d’haikus de Sant Jordi han gaudit d’un premi ben especial: una sortida amb el grup classe a la Biblioteca de Catalunya i l’entorn del centre de Barcelona.

El passat dimarts 27 d’abril els grups de 1r B i 2n A van poder passejar-se per la Rambla, els carrers del Raval i visitar la Biblioteca de Catalunya amb en Jordi, el guia que ens va explicar tots els detalls històrics i també actuals de la Biblioteca.

 

 

Acabada la visita van tenir força estona per fer de “turistes” i poder passejar pel centre de la ciutat: el Liceu, el mercat de la Boqueria, la plaça Sant Jaume, la Catedral… arribar fins al Born, visitar Santa Maria del Mar on s’inspira l’obra literària de “La catedral del Mar”, visitar els seus emblemàtics carrerons i veure una exposició fotogràfica sobre “Barcelona fotògrafes” just davant del Born Centre Cultural.

 

 

 

Un matí ple de cultura culminat amb una estona lliure pel Parc de la Ciutadella on van poder passar una estona plegades jugant i també xerrant i divertint-se en grup. Una gran experiència que van aprofitar d’allò més els dos grups i on van gaudir al màxim del seu premi. Properament els grups guanyadors de 3r i 4t d’ESO podran gaudir del seu premi.

Visca la cultura!