Ens endinsem en el Bosc de Santiga

Avui l’alumnat de 1r d’ESO ha continuat treballant el bosc, el seu primer projecte d’Espai Globalitzat, però ho ha fet en una classe especial. Amb roba còmoda, calçat esportiu, aigua i esmorzar, els nens i les nenes de bitàcola se’m endinsat al bosc de Santiga, una de tantes sortides que durem a terme al llarg del curs.
L’objectiu de la ruta de senderisme que hem fet, no ha estat altre que fer fotos per al nostre vídeo sobre el bosc, la nostra tasca final de projecte que veurà la llum la setmana vinent.

A la sortida hem visitat el nou observatori d’aus per estudiar les espècies productores i consumidores autòctones, i algunes d’invasores que també hem trobat. Per altra banda, hem aprofitat per preguntar-li a Mariano i el Felipe, els biòlegs que ens han acompanyat sobre les relacions tròfiques que podem trobar a Santiga i ja per finalitzar hem fet una cursa d’orientació que ens ha permès aprendre a orientar-nos amb un mapa entre els camins del bosc. Sense dubte un dia ple d’aventures i emocions, i sols són els entrants, perquè aquesta setmana pinta intensa. El pla fort comença dimecres amb els camps d’aprenentatge, com estem de nerviosos tots i totes!

Cliqueu aquí per a veure la resta de fotografies.