1r Premi TDR Universitat de Barcelona-Banc Santander. Maria Ferré

Quan fa uns anys entrava a la vostra classe a agitar-vos una miqueta el cervell i fer alguna xerrada provocadora tu escoltaves amb molta atenció, curiositat i sobretot, esperit crític. Passats uns anys em vaig convertir en tutor teu al TDR i des del primer minut em vas demostrar que segueixes sent molt treballadora, autònoma i que no et conformes si no dones el millor que pots. Penso que en el teu camí per Batxillerat i explícitament al TDR has evolucionat com a persona d’una manera que et pot ajudar molt en el futur i estic segur que ho has incorporat a la teva motxilla de súper-eines.

Has guanyat el 1r Premi UB-Santander de la Facultat de Medicina i de Ciències de la Salut amb un treball on plantejaves des de l’inici el teu esperit crític i volies esbrinar si és veritat que els probiòtics ens ajuden tant com ens volen vendre. Vas sortir fora de l’Institut (gràcies Javi!), vas anar a la URV a investigar i l’Aitor Balmaseda et va ajudar molt. En aquest camí has tingut dubtes i moments en què has hagut de treballar i modificar, modificar i modificar. Qualsevol “millora” que et proposava tu l’acceptaves gustosament…tu sempre buscant fer-ho el millor possible!

En resum, s’han presentat gairebé 600 treballs de més de 200 centres de tota Catalunya repartits entre les 16 facultats, sent la Facultat on tu et presentaves la que ha rebut més treballs. Uauuu!! Felicitats!!

Deixa’m si us plau, Maria, que les últimes línies no siguin només per a tu, ja que penso que un èxit com aquest ha estat possible gràcies també a tots els teus companys. No parlo només del teu grup d’amigues més properes (espectaculars i divines totes!) sinó a tot el grup-classe on al llarg d’aquests anys heu sabut generar entre tots un clima de treball i de motivació que desitgem us doni a tots els seus fruits en el futur.

Us trobarem a faltar molt a tots!!

Germán Gil, tutor del treball de recerca