acTIC – generant idees!

L’acTIC* és un crèdit variable de 4t d’ESO que prepara als alumnes a obtenir una acreditació oficial de competència digital de la Generalitat de Catalunya que porta el mateix nom. El divendres passat, vam dedicar la sessió a unes dinàmiques de creativitat i a un brainstorming amb l’objectiu de generar idees per la creació d’una aplicació mòbil. Va ser una sessió profitosa i divertida!

Eva Écija, acTIC

*La sigla acTIC correspon a la denominació “acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació”. L’acTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>