Taller de batuts saludables

Hem transformat l’aula del projecte en una cuina tres estrelles!!!

Dins del projecte “Cuides el millor instrument que tindràs mai?”, impartit a 3r d’ESO i on fem codocència entre les matèries d’Ed.Física i Biologia, hem realitzat un taller-concurs de batuts saludables.

L’objectiu és potenciar la ingesta diària de fruita i verdura entre el nostre alumnat i quina millor opció que creant l’hàbit d’elaborar batuts com a un molt bon recurs saludable.

En petits grups han elaborat un batut i ho han presentat a la resta de grups. A cada exposició, el jurat (format per un alumne representant de cada grup) puntuava segons quatre criteris: selecció d’ingredients, beneficis nutricionals, creativitat en la posada en escena (presentació en públic, nom del batut, màrqueting) així com el resultat final (gust i textura).

Una activitat molt divertida on hem posat en joc la creativitat culinària de l’alumnat i una gran oportunitat perquè tastin alguns dels “superaliments” explicats a l’aula, com poden ser la cúrcuma, gingebre, llavors de chia, canyella…

Ara, preparant el proper taller de snacks saludables i begudes isotòniques.

Aprenentatges per a la vida del nostre alumnat.

Salut!!

Lourdes Centeno


 

1 comentari

  1. Helena Harumi Miyai

    Por fin se da la debida importancia a algo tan fundamental como la alimentación. Me encanta que dediquéis tiempo a explicarles a los alumnos la importancia de una alimentación nutritiva y los efectos que tiene en nuestra salud. Y ponerlo en práctica en la escuela me parece genial. Muchas gracias por la excelente iniciativa!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>