Hackathon 2021: Classificats per a la fase internacional!

El passat 5 de juliol, els de l’empresa de HappyCode, organitzadora del concurs, van anunciar que Mark Pallarés i jo, com a equip, érem els guanyadors a Espanya del concurs anomenat “Hackathon”. Si no saps què és una Hackathon, t’ho explico ràpidament.

“Una Hackathon és una reunió/jornada de programadors o hackers (no dolents, sinó desenvolupadors de programes) que tenen com a objectiu desenvolupar, col·lectivament, un software i, de vegades, també un hardware. En el nostre cas, el concurs tenia una finalitat econòmica i social. Més precisament, l’educació financera.”

El concurs es basava en: Proposo un problema que li passa a la societat (real), i invento la solució al respecte (imaginària).

Nosaltres ens vam focalitzar en l’àmbit d’establir metes i objectius mitjançant l’estalvi. Vam completar un document que també havíem d’enviar… Bé, més ben dit… dos. Un per a la solució, i l’altre per a orientar-nos a l’hora de fer el vídeo explicatiu. Aquí et deixo el vídeo de quan ens van dir que havíem guanyat, i l’altre, que és el nostre projecte.

Vídeo Guanyadors

Vídeo Projecte

Oriol: Recordo que era de tarda, i jo estava xafardejant a veure si sabien alguna cosa sobre els guanyadors del concurs. Sí, soc així d’impacient si vull… Quan de sobte, veig que han penjat el nostre vídeo al Youtube… Vaig fer captura de pantalla i li vaig enviar al professor, preguntant-li si sabia perquè l’havien penjat… I va ser, just en aquell moment, que m’envia un WhatsApp, dient-nos que havíem guanyat… Buf! Quin patiment! “Va valer la pena anar més dies a escola dels que ens tocava!” vaig pensar només de saber que érem els classificats.

Mark: Estic molt més tranquil ara de saber que hem guanyat. Les tremolors que tenia a la panxa em penso que no eren ni mig normals! L’esforç sempre porta recompensa… Ja ho diuen, ja! 

Ara ens toca la fase internacional… contra els guanyadors de Brasil i Portugal! Mentrestant, descansarem i gaudirem de l’orgull que suposa haver guanyat l’etapa espanyola, i també la primera edició que s’ha celebrat a l’institut Roquetes. 🏆

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>