Fem la bola grossa!

Ja tenim la bola de tot l’alumini d’una setmana: 4 Kg d’alumini!!  Aquí teniu les fotos de la bola del divendres.

bola-grossaimg_01022017_134632_bolagrossaNo trobeu que en malbaratem massa?

Us proposem algunes idees per conservar el nostre planeta més net. És una reflexió per alumnes pares i professors. L’alumini és un material que exigeix molta energia i genera molts subproductes tòxics en el seu procés de fabricació. Cal utilitzar-lo per fer finestres, rodes de moto o bicicleta o bé peces d’avions que requereixen poc pes. Però de cap manera l’hauríem d’usar per embolicar els nostres entrepans. Això ho podem fer amb altres materials menys contaminants.

Utilitza el boc’n roll o envasos que puguis rentar a casa i tornar a fer servir moltes vegades, fins i tot, si no vols netejar, pots recórrer al paper de cuina amb bosses de plàstic d’un sol ús, ja que són menys contaminants que l’alumini.

Si tot i així, algun dia no teniu cap altra opció que embolicar l’entrepà amb paper d’alumini no us oblideu de tirar-lo als contenidors grocs del pati. Si alguna vegada en gastem, si més no tinguem cura de reciclar-lo.

Entre tots hem fet la bola molt grossa.  Ara, entre tots… anem a fer-la molt petita!!

I un cop més, gràcies per la vostra col·laboració!

 

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>