Sortida “Les classes més sostenibles”

Dilluns 10 de juny, com cada any, les dues classes més sostenibles del nostre Institut van gaudir de l’esperat premi. Com sempre, l’AMPA es va fer càrrec de totes les despeses de la sortida, autocar i lloguer de piragües.

La classe guanyadora de 1r cicle ha estat  1r B, que des de començament de curs  va liderar la classificació de 1r cicle, tot i que al final de curs la classe de 1r A se li estava acostant molt. A segon cicle ha guanyat la classe de 3r C, que durant tot el curs ha mantingut molta rivalitat amb la classe de 3r B que també han obtingut molt bona classificació, i 4t B  que també s’estava acostant al liderat cap a final de curs. Respecte la classe de 3r C, cal dir que havien estat els segons classificats el curs passat i també fa dos anys, per tant ens n’alegrem molt per ells, a la tercera ha anat la vençuda, tal i com es diu.

Felicitats per la feina de tot un curs a les dues  classes.

Comitè Verd

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>