Taller de cuina vegana
L’alimentació vegana és aquella que es troba lliure de productes d’origen animal. Sempre que es porti a terme de forma correcta i equilibrada, és l’alimentació més saludable possible, resultant beneficiosa per al medi ambient, el clima, els animals i els humans.
El passat 30 de novembre alguns alumnes de 1r A van preparar una recepta vegana amb ingredients produïts a l’hort ecològic del centre. Una vegada cuinada, cadascú es va portar els productes de gust per acompanyar.
La recepta elaborada va ser la següent:
- 1 kg de faves
- 3 carlotes
- 1 ceba
- 2 alls
- sal, pebre negre, julivert
- pa ratllat
Opinions dels alumnes:
“ …M’ha agradat l’experiència perquè vam aprendre coses i ens ho vam passar molt bé” Marta
“ … M’ha agradat molt perquè és la primera vegada que cuinem, espero que ho tornéssem a fer” Izan
“ … Vam xalar molt i vaig repetir dues vegades d’hamburguesa” Rosa
“… Se’ns van enganxar molt les hamburgueses quan les preparàvem, vam riure molt. A mi el que més em va agradar va ser cuinar i menjar. El millor fins ara de l’institut, i no vaig parar de dir Màster Chef Júnior. Som els millors, som un equip. Som els millor cuiners eo eo eo” Víctor