FP Grau Mitjà 2021-22

El proper dia 3 de maig a les 19.00 de la tarda celebrarem una Jornada de Portes Obertes per informar sobre la preinscripció als ensenyaments professionals de Perruqueria i d’Estètica i donar la benvinguda a l’alumnat interessat a cursar un cicle formatiu de grau mitjà de la família d’Imatge Personal el curs 2021-22.

Malauradament, la presencialitat d’altres anys no serà possible a causa de la pandèmia, i per això la trobada serà telemàtica mitjançant l’aplicació Google Meet. Per accedir-hi, haureu de clicar a l’enllaç següent a partir de les 18:50 i entrar amb el vostre correu Gmail:

https://meet.google.com/mmn-ckqf-wtj

Tota la informació rellevant de la trobada virtual del dilluns 3 la podeu trobar també en aquests documents:

  • Presentació dels Servei FP en Prezi: CLICA AQUÍ 
  • Vídeo de presentació dels cicles

Durant la reunió us farem cinc cèntims de com treballem i us podrem aclarir tots els dubtes que tingueu, tant pel que fa als ensenyaments oferts, com a la vida acadèmica o el procés de preinscripció. Si voleu formular-nos alguna pregunta amb antelació, us recomanem fer-ho mitjançant aquest formulari Google:

CLIQUEU AQUÍ  per formular preguntes (Portes Obertes CFGM)

https://docs.google.com/forms/d/1Mupsp8YEOl5X8lPqNlthd3UOJ7nWclIva3CJowa6KT8/edit?usp=sharing

Si, excepcionalment, necessiteu conèixer el centre de manera presencial, podreu visitar-lo el dimecres 5 de maig a les 16.00 hores. Haureu de sol·licitar cita prèvia a partir del dia 4 de maig, trucant al telèfon 977.50.28.33, donant el nom de tots els assistents. La visita serà molt breu, complint totes les mesures d’higiene i seguretat i es faran grups d’un màxim de 10 persones.

El procés de preinscripció per al curs 21-22 serà totalment telemàtic de l’11 al 17 de maig de 2021. És imprescindible disposar d’un número de telèfon mòbil en actiu i una adreça de correu electrònic. El codi de centre és 43008420.

La pàgina d’accés i tràmit és aquesta:

https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/fp-grau-mitja/preinscriute/sollicitud/

En el següent enllaç trobareu la documentació que caldrà adjuntar .

Prepara la documentació necessària. Preinscripció 2021-2022 (gencat.cat)

No ho deixeu per a l’últim moment!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>