Batxillerat 2021-22

El proper dia 4 de maig a les 19.00 de la tarda totes les famílies que tingueu fills/es a 4t d’ESO esteu invitades a la sessió telemàtica en què us informarem sobre la seva preinscripció als ensenyaments postobligatoris: batxillerat i FP de grau mitjà.

Podreu assistir a la sessió informativa mitjançant l’aplicació Google Meet. Per accedir-hi, haureu de clicar a l’enllaç següent a partir de les 18:50 i entrar amb el vostre propi correu Gmail o amb el corporatiu del vostre fill/a: meet.google.com/fzd-ydry-ofk

El full de tria de les matèries de 1r de batxillerat és aquest: Preinscripció 1r de Batxillerat 2021

VISITA PRESENCIAL: Els alumnes nous al centre que voleu cursar el Batxillerat  amb nosaltres podreu visitar-nos el dimecres 5 de maig a les 17.30 hores. Haureu de sol·licitar cita prèvia a partir del dia 4 de maig, trucant al telèfon 977.50.28.33, donant el nom de tots els assistents. La visita es farà complint totes les mesures d’higiene i seguretat i en grups d’un màxim de 10 persones.

PROCÈS TELEMÀTIC: Recordeu que el procés de preinscripció per al curs 21-22 serà totalment telemàtic de l’11 al 17 de maig de 2021. És imprescindible disposar d’un número de telèfon mòbil en actiu i una adreça de correu electrònic. El codi de centre és 43008420.

Trobareu més informació general aquí.

US ESPEREM!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>