Setmana del 31 d’octubre al 4 de novembre

Aquesta setmana Jaume Ferre ens ha inscrit en el “ClassCraft“, un joc de rol on la classe participarà activament durant tot el curs, (mentre no hagi cap nova instrucció per part del professor).

El joc consisteix en un seguiment més intens de les tasques realitzades a classe: els retards implicaran una baixada dels punts de vida (HP) del nostre personatge del joc; enviar les pràctiques realitzades abans del limit del plaç, un increment d’experiència (XP); i moltes més normes…

En aquestes 2 hores que hem gaudit de classe, degut al pont que hi ha hagut, hem realitzat les següents activitats:

  1. Dimecres 2, (13.50): El professor ens va explicar el funcionament del “ClassCraft”, amb totes les seves normes i indicacions.
  2. Dijous 3, (9.10): Següent i última classe. Els nous grups, havíem d’aplicar els nous coneixements i realitzar una nova pràctica, que consistia en variar la freqüència de pampallugueig del led intern de la placa ctc. La nova pràctica s’ha de gravar amb el “screencast” i lliurar-la al professor Jaume, a través del “ClassCraft”.

Ha estat una setmana, curta però sobretot moguda i entretinguda, gràcies a la sorpresa de la noma plataforma de treball, el “ClassCraft”.

 img_20161103_094824 img_20161103_094815 img_20161103_094801

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>