TGI a 1r de la ESO

Els alumnes de 1r d’ESO estem treballant el TGI, un projecte que el treballem en diferents matèries que són anglès, tecnologia, EVP (educació visual i plàstica) i ciències. Aquest, és un treball globalitzat interdisciplinari en el qual durem a terme diferents activitats, que són: els colors, els ODS, objectius de desenvolupament sostenible, que ens ajudaran a aconseguir una societat i un món millor per viure. Estem buscant solucions per als conflictes mundials, és a dir, que aprenem a buscar solucions per a saber conviure i alhora, estudiem part del contingut del temari. Seguidament, farem i personalitzarem la nostra pròpia carpeta per a guardar els nostres treballs. Després, farem el Storyboard, un tipus d’esborrany que cada alumne crearà individualment amb l’objectiu d’aconseguir un curtmetratge amb relació amb un o més ODS. Seguidament, fabriquem plastilina casolana per a poder fer alguns dels personatges del curtmetratge amb ella. Més tard, crearem una caixa fotogràfica per a representar i fer fotos als personatges.  

Finalment, amb un programa anomenat Scratch, crearem la nostra història o videojoc, després, escolliran les més originals i creatives amb l’objectiu d’enviar-les al concurs “Scratch Challenge”.                         

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>