Elaborem plastilina casolana a 1rD

Després d’haver fet cadascú el seu Storyboard, aquest Nadal havíem de fabricar la plastilina, per poder fer els personatges de la història. La plastilina la vam fer amb:

200 g de farina, 50 g de sal, 200 ml d’aigua i 4 ml d’oli.

Per fabricar-la, primer cal mesclar tots els ingredients menys l’aigua. Aquesta es tira més endavant. Quan haguem seguit tots els passos al peu de la lletra, tirem l’aigua a poc a poc. Tirant primer una mica d’aigua i mesclant, i repetint aquest procés fins a acabar tota l’aigua. L’últim a fer seria pastar la plastilina amb les mans fins a aconseguir la textura desitjada. A continuació, després d’haver acabat d’elaborar la plastilina i guardar-la en una carmanyola, la vam tintar amb colorant alimentari. Ja sabent la recepta, a l’assignatura d’anglès, vam fer una infografia. En aquesta havíem d’escriure la recepta de la plastilina en anglès. Però, un pas molt important per fer una infografia és que ha de ser molt visual així que la vam realitzar amb el Canva i les podeu veure enganxades al suro del passadís que va cap a la passarel.la de batxillerat. 

Us deixo una fotografia pròpia de l’elaboració de la plastilina casolana.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>