Premis Ramon Calvo als millors TDR

Els nostres alumnes de 2n de batxillerat Sami Calvo Muñoz i Maria Castellà Fàbregues han obtingut sengles premis al concurs de TDR de batxillerat RAMON CALVO convocat per l’Institut de Deltebre. Ambdós han estat dins del quartet finalista i, després d’una difícil deliberació del jurat, finalment Sami ha estat guardonat amb el primer premi de la modalitat científico-tècnica i Maria amb el segon premi de la modalitat humanístico-social.

L’acte es va celebrar ahir 29 d’abril a la seu del Centre Fluvial del Delta, Deltebre. Els dos van fer una exposició brillant del seu TDR i van rebre les felicitacions del jurat per la qualitat i la rigorositat de la seva recerca.

Enhorabona a Sami, a la seva família i a també la tutora del seu treball, la professora Paquita Cid. Igualment per a Maria, la seva família i el tutor del treball, el professor Francisco de Pedro.

La relació dels premis atorgats en la cerimònia d’ahir va ser la següent:

Modalitat cientifico-tècnica:

  1. Els raigs còsmics i la cambra de boira, de Sami Calvo Muñoz, Institut de Roquetes.
  2. Creació se sistemes dunars fixats amb la vegetació del Delta de l’Ebre, de Gemma Lluís Porres, Institut Ramon Berenguer IV, Amposta.

Modalitat humanístico-social:

  1. Interpretació filosòfica i hermenèutica de la segona simfonia de Gustav Mahler, de Maria Subirats Múria, Institut Cristòfol Despuig, Tortosa.
  2. La mirada femenina en “Música de cámara” de Rosa Regàs, de Maria Castellà Fàbregues, Institut de Roquetes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>