HP Codewars 2019

El 12 de març es va celebrar la 5a edició de l’HP Codewars, segona en la que participen companys de l’Institut. Aquest any han tornat a participar dos equips, ambdós formats per alumnes de Batxillerat, i cadascun amb representants d’un mateix nivell.

L’equip Y-802 estava format pels alumnes de 1r de Batxillerat, Núria Panisello, Dani Audí i Paul Buha. Aquest equip combinava l’experiència dels nois, els quals ja van participar l’any passat, amb la il·lusió de l’estrena de la Núria.

L’altre equip, l’M-605 el componien l’Alexia Forés, l’Edgar Espinòs i el Josep Gaitan, tots tres de 2n de Batxillerat, i debutants en el concurs.

Tot i que han fet un paper digne, el de menys era el resultat, ja que l’estada a l’empresa multinacional HP, l’estar en contacte amb joves enginyers que els van donar consells orientadors i la possibilitat de provar un bon grapat de gadgets tecnològics, han superat amb escreix qualsevol objectiu competitiu.

Jornada divertida, emocionant, i que va acabar amb els dos equips amb puntuacions superiors als 10, un d’ells, el que comptava amb més experiència, fent top 50.

Enhorabona a totes/ts elles/s per enfrontar-se al difícil repte.

El proper curs, tornarem!! Aneu-vos preparant si us atreu el món de la programació informàtica.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>