4171, Francesc Miralles

Any 4171. Catalunya forma part d’una confederació d’estats independents. Des d’un món fred i asèptic on mai no passa res, l’Ilka rep com a regal d’aniversari pels seus setze anys un viatge en el temps que l’ha de dur a l’Era d’Edèn. Però un acte de sabotatge fa que caigui a la Barcelona de l’agost de 1714: la ciutat està vivint els pitjors dies de la seva història.

Atrapada en l’infern d’un setge que no s’acaba mai, l’Ilka conviurà amb uns habitants que no es cansen de lluitar per la supervivència i la llibertat. A més, descobrirà què és l’amor per primer cop a la seva vida. Una situació perillosa: qualsevol interacció amb el món de fora pot canviar el curs de la història.

2 comentaris

  1. Didac,Povea,Castanera

    Jo de tot cor,recomano aquest llibre a tots però més a més per a la gent que li agraden les coses futurístiques es un llibre llarg però fàcil de llegir i més ràpid me’n vaig enganxar de seguida perquè la història tracta d’un adolescent de la nostra edat doncs em vaig sentir identificat.

  2. Alex Lozano

    Aquest llibre està molt bé, no solament per la premissa de la història si no el transfons que té.

    La història comença amb L’Ika, una noia que li grada molt la història mundial i a classe li estudien. La protagonista per fi compleix els 18 anys i l’aprofita per anar a: El Parc Del Temps, en aquest parc a la protagonista la transporten l’any 1714 quan hi havia una guerra. Dins d’aquest any fa molts amics i un nuviatge…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>