Productes de forneria

Quan els nostres alumnes del CFGM de Forneria, Pastisseria i Confiteria apareixen per l’institut amb tots els pans i les pastes dolces que han elaborat a l’aula d’aplicació de l’hotel Olympic —croissants, coques, ensaïmades, galetes…—, de seguida, l’aire dels passadissos escampa l’aroma de les fornades i atrau alumnes, professors i personal no docent fins al punt de venda situat al vestíbul de la sala de profes. Tothom hi treu profit: els clients, òbviament, perquè poden consumir uns productes de qualitat, i els joves forners i pastissers perquè practiquen no només l’elaboració, sinó també la venda d’aquests productes, a més d’aconseguir diners per a poder comprar nous ingredients amb els quals poder continuar practicant durant la seva formació acadèmica.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>