2.º Foro Nuevos Escritores

Malauradament,  informa que, per causes alienes a la seva voluntat, es cancel·la el fòrum 2017

????

L’objectiu del Foro Nuevos Escritores, no és altre que el que es declara a la seva web: “Tender puentes entre el mundo editorial, el académico y los nuevos talentos que buscan su camino en la escritura“. A aquest propòsit respon el 2n fòrum que organitzen a la sala polivalent de la Casa de la Cultura de la nostra localitat els dies 27, 28 i 29 d’octubre.

Al fòrum, hi participaran tant escriptors ja consagrats com noves promeses del panorama literari, editors, traductors, dissenyadors, escoles d’escriptura… Tota una oportunitat, sens dubte, per tothom qui estigui interessat en l’escriptura.

Per tal d’aplanar l’accés a la cultura de la literatura, l’associació facilitarà l’assistència gratuïta a totes les activitats programades tant als docents com als estudiants dels col·legis i instituts de Lloret de Mar. L’únic requisit és que l’interessat ha de fer saber amb antelació suficient la seva voluntat d’assistir-hi. D’aquesta manera, l’organització s’assegura la bona gestió dels aforaments. En aquest sentit, el professor Juanjo González té una llista en la qual us podeu inscriure fins al 23 d’octubre.

Per conèixer el calendari detallat de les activitats programades podeu consultar aquest document.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>