Participem en la missió Apilo XII

“Els nostres científics han contactat amb un planeta més enllà de la nostra galàxia. Una civilització més avançada que ha entès la importància de cuidar el medi ambient. I hem fet un pacte amb ells que canviarà el destí del nostre planeta”. Així comença l’Apilo XII, una missió en la qual, enguany, participarà el nostre institut.

Aquesta missió s’engloba dintre del nostre projecte Planeta B. L’objectiu és conscienciar la comunitat educativa que al nostre planeta, les substàncies i materials de les piles poden afectar la qualitat de l’aigua, l’aire i la terra en la qual viuen els nostres peixos, aus, plantes i a nosaltres mateixos! Amb el reciclatge, a més de protegir el medi ambient, estalviem valuosos recursos reutilitzant moltes d’aquestes substàncies i materials.

La normativa europea i estatal estableix que a partir de l’any 2015 s’ha de recollir un 45% de les piles i acumuladors portàtils que surten al mercat. Actualment a Catalunya només recollim el 34%. Per tant, per complir amb la normativa hem d’incrementar la recollida selectiva de piles de forma significativa, una raó per la qual hem decidit que el nostre institut es converteixi en un punt de recollida selectiva de piles, bateries i acumuladors.

A més a més de fer una cosa positiva per al planeta Terra, amb aquesta recollida participem en un concurs en el qual podem guanyar diners per al nostre institut. Si voleu conèixer-ne les bases llegiu aquí.

Benvinguts i benvingudes a bord de l’Apilo XII, el coet que fa que les piles esgotades arribin al Planeta Reciclatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>